Кращі юні знавці Біблії на Рівненщині: хто вони

25.05.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Вже вшосте на Рівненщині пройшла обласна учнівська олімпіада «Знавці Біблії».

Цьогоріч до участі долучилися понад 25 тисяч учнів із 448 закладів освіти області. Учасники представляли 55 територіальних громад та усі райони Рівненщини. Учасниками стали всі охочі учні 3-11 класів.

 

Переможців олімпіади нагородили дипломами, а тих хто виборов першість – грошовими преміями у розмірі 5 тисяч гривень від Slavic Christian Church Lincoln та партнерів олімпіади.

Найбільшу кількість призових місць вибороли учні: Масевицького ліцею Рокитнівської селищної ради - 8, Тинненського ліцею Немовицької сільської ради – 6, Колківського ліцею Дубровицької міської ради – 5 та приватного закладу «Дубенська гімназія «Премудрість» - 5.

Серед переможців є діти із числа ВПО. Це учениці 3-го та 4-го класу з Херсонщини та Запорізької області.

Високу результативність участі у ІІ етапі VI обласної учнівської олімпіади «Знавці Біблії» продемонстрували команди:

І місце – Сарненський район;

ІІ місце – Дубенський район;

І місце – Рівненський район.

Олімпіада організована громадською спілкою «Покликані перемагати» та Рівненським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти за підтримки Рівненської ОДА та облради.

Нагадаємо, що засновником та головним організатором конкурсу є директор громадської спілки «Покликані перемагати», директор ПЗ «Дубенська гімназія «Премудрість» Сергій Скоропляс.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews