Охорона довкілля - пріоритет у діяльності Хмельницької АЕС

05.06.2023 19:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


5 червня - Всесвітній день охорони довкілля, що привертає увагу до проблем природи. Охорона довкілля - пріоритет у діяльності Хмельницької АЕС!
 
ХАЕС зосереджується на збереженні екосистем, зменшенні навантаження на довкілля та екологічній безпеці. Персонал еколого-хімічної лабораторії ВОНС контролює якість води, повітря та ґрунту. Результати багаторічного моніторингу підтверджують, що Хмельницька АЕС не спричиняє змін екологічного стану. Розташування Національних природних парків поруч з АЕС є свідченням цього.
 
Окрім цього, Хмельницька АЕС активно співпрацює з регіональними та місцевими органами влади, екологічними організаціями та громадськістю для спільної роботи з питань охорони довкілля. Зустрічі, консультації та публічні обговорення сприяють взаєморозумінню та забезпечують прозорість у діяльності підприємства.
 
Хмельницька АЕС свідомо бере на себе відповідальність перед майбутніми поколіннями. Разом ми зможемо створити стале та екологічно безпечне майбутнє!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews