На Хмельницькій АЕС триває медична місія МАГАТЕ

06.06.2023 15:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
На Хмельницькій АЕС триває медична місія МАГАТЕ. Це другий візит медиків Міжнародного агентства з атомної енергії на ХАЕС. Рішення про запровадження програми медичної підтримки персоналу АЕС України було прийняте у квітні ц.р.
 
Представники МАГАТЕ ознайомилися з потребами ХАЕС у медичному забезпеченні. З цією метою відбулася зустріч з керівництвом Хмельницької АЕС, після якої експерти оглянули приміщення та обладнання здоровпункту, де проводяться планові медичні огляди та надаються інші послуги для підтримки здоров’я працівників ХАЕС. Пізніше фахівці МАГАТЕ провели нараду з нетішинськими медиками, обговоривши нагальні потреби в обладнанні.
 
Ще одним завданням місії є оцінка рівня підтримки психологічного здоров’я оперативного персоналу Хмельницької АЕС. Міжнародні представники поспілкувалися зі спеціалістами відділу розвитку персоналу ВП ХАЕС. Висновки та результати місії будуть оприлюднені під час заключної наради.
 
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews