Клуб рибалок-аматорів Хмельницької АЕС провів чергові благодійні змагання

13.06.2023 11:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Минулої неділі у секторі №1 водойми-охолоджувача ХАЕС відбулися благодійні змагання з лову хижої риби з човна на Кубок «Клубу рибалок-аматорів ВП ХАЕС», в яких взяло участь 36 команд, кожна з яких складалась із двох учасників. 46 тисяч гривень – черговий внесок рибалок - аматорів для потреб ЗСУ.

Перше місце виборола команда «Двоє в каное» із загальним результатом 17,45 кг хижої риби. Дещо скромніший результат у рибалок із «Супер Контіків» - 14,95 кг. Претендентом на третє командне місце стала команда «Щелепи», які зуміли з водяної товщі підняти 6,85 кг плавникових хижаків. Найбільшу рибу – судак масою 3,64 кг – упіймала команда «Двоє в каное».

Усі призери були нагороджені кубками, медалями, грамотами. Команда «Black Fish» зробила свій внесок, надавши призи учасникам змагань. Зібрані 46 тис. грн будуть передані на адресну закупівлю технічних засобів для воїнів, що боронять нашу державу на передовій.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews