Здав кров - отримав подарунок: у Рівному для донорів крові підготували сертифікати

14.06.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Про це у переддень Всесвітнього дня донора крові розповіла очільниця управління культури і туризму Любов Романюк під час брифінгу в Рівненській ОДА.

«Аби подякувати тим, хто здає кров та заохотити нових донорів, ми передали до Рівненського обласного центру служби крові подарункові сертифікати на відвідування обласних закладів культури», - зазначила Любов Романюк.

До акції, зокрема, долучилися Дубенський і Острозький історико-культурні заповідники, Рівненський краєзнавчий музей, Культурно-археологічний центр «Пересопниця», Рівненський драматичний та ляльковий театри, Рівненська обласна філармонія, Обласна наукова бібліотека та бібліотека для молоді та інші.

Упродовж червня із цими сертифікатами донори крові отримають можливість безкоштовно відвідати культурні та туристичні локації області, наповнити своє життя новими враженнями й емоціями. 

Акція діятиме до завершення запасів сертифікатів. 

Нагадаємо, Рівненський обласний центр служби крові знаходиться у Рівному по вулиці Степана Бандери, 31. 

Бути донором сьогодні – важливо, відповідально і почесно.  Ваша кров врятує чиєсь життя.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews