Керівництво Хмельницької АЕС та викладачі НТУУ «КПІ» обговорили питання співпраці

16.06.2023 11:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Представники Хмельницької АЕС спільно з викладачами та студентами Національного технічного університету України «КПІ ім. Ігоря Сікорського» обговорили  питання співпраці підприємства та освітнього закладу.

null
Фото з мережі Інтернет

Зустріч відбулася в онлайн-форматі. До заходу приєдналися представники різних інститутів та факультетів одного з профільних вишів країни, де навчаються потенційні працівники атомних електростанцій.

null
Фото з мережі Інтернет

Заступник генерального директора з персоналу ВП ХАЕС Володимир Гудзь розповів про енергетичне підприємство, можливості працевлаштування після закінчення вишу, а також про укладання тристоронніх угод між здобувачем вищої освіти, навчальним закладом та АЕС.

З цікавістю присутні дізналися про співпрацю ХАЕС зі школами, підготовку персоналу у навчально-тренувальному центрі та соціальний пакет, яким забезпечені атомники.

Під час зустрічі представники вишу та ВП ХАЕС окреслили можливості розвитку співпраці для заохочення старшокласників до обрання спеціальностей технічного напряму, з’ясували нагальні питання та обмінялися контактами.

Учасники відзначили необхідність проведення таких заходів, адже підготовлена працівниками Хмельницької АЕС інформація була корисна як випускникам вишу, так і їх наставникам.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews