Рівненські енергетики продовжують повертати жителям Херсонщини світло (ФОТО)

19.06.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Енергетики з Рівненщини продовжують відновлювати електромережі на Херсонщині. Від початку жовтня минулого року це вже дев’ята вахта рівненських енергетиків.

23 працівники із Дубенської, Млинівської та Корецької дільниць ПрАТ «Рівнеобленерго» продовжують повертати світло жителям Херсонщини. У роботах задіяно 8 одиниць техніки.

Як повідомили в Рівнеобленерго, зараз спільно із херсонськими, житомирськими та кіровоградськими колегами рівненські енергетики працюють на Бериславщині. За кілька десятків кілометрів - уже зона великого підтоплення, спричинена підривом ГЕС.

Фахівці відновлюють зруйновані ворогом електромережі й подають напругу в оселі херсонців. Тож у населені пункти регіону повертається життя.

Нагадаємо, на початку червня працівники Рівненобленерго відновили електропостачання у понад 40 населених пунктів Таврійського краю.

На зображенні може бути: 2 людини та текстНа зображенні може бути: 2 людиниНа зображенні може бути: 2 людини та водонагрівач

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews