Президент: Немає у держави-зла таких фортифікацій чи резервів, які зупинять Україну

20.06.2023 11:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Синьо-жовті кольори будуть на всьому півдні та на всьому сході України. І немає таких фортифікацій чи резервів у держави-зла, які нас зупинять.

На частині напрямків Сили оборони рухаються вперед, на частині - захищають позиції та протистоять штурмам російських загарбників і при цьому не мають втрачених позицій, тільки звільнені.

Про результати засідання Ставки розповів Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.

«Першочергово – передова, конкретні питання наступу. Були доповіді командувачів та командирів безпосередньо з напрямків боїв. Також доповідь Головкома, керівника ГУР», - зазначив Президент.

Зеленський підкреслив, що на засіданні детально розглянули підготовку та забезпечення технікою нових бригад Національної гвардії та прикордонників, які «чекають свого часу для бойових дій».

Окрім того, Президент поінформував, що на частині напрямків українські воїни рухаються вперед, а на частині – захищають позиції, протистоять штурмам і посиленим атакам окупантів.

«У нас немає втрачених позицій. Тільки звільнені. У них – тільки втрати. І загалом – ситуація тиску, нашого тиску, який дає змогу прокладати шлях нашому прапору. Бо ми – на своїй землі, і це дає найбільшу силу», - наголосив Зеленський.

Також він подякував українським воїнам: «Я дякую всім нашим воїнам – кожному солдату, кожному сержанту, кожному офіцеру та кожному генералу, які залучені до наших активних наступальних та оборонних дій зараз. Я дякую вам за кожну звільнену та за кожну захищену позицію!».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews