Змагання «Джура-2023» офіційно стартували на Рівненщині: відкрив їх начальник Рівненської ОВА

29.06.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль відкрив обласний етап дитячо-юнацької навчально-патріотичної гри «Джура» («Сокіл»). Очільник області побажав учасникам стійкості та безкомпромісної боротьби, у якій переможе тільки сильніший.

Цьогоріч у військово-патріотичній грі бере участь 168 учасників.

«Дякую батькам і вчителям за те, що патріотично виховують молодь. За те, що крокують в майбутнє лише з українським словом та звичаями», - зазначив Віталій Коваль.

Нагадаємо, команди учасників з усієї області (віком 11-17 років) змагатимуться впродовж трьох днів у таборових умовах. Гра передбачає різні конкурси: «Рятівник», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Метання гранати», «Стрільба з пневматичної гвинтівки», «Таборування» тощо.

Також проводитимуться майстеркласи із мінної безпеки від ДСНС, вправляння у стрільбі з лука та інше. За підсумками обласних змагань переможці представлятимуть нашу область у Всеукраїнському етапі гри «Джура» («Сокіл»).

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews