Рівненська область відновить три села на Херсонщині

10.07.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У рамках проєкту «Пліч-о-пліч» Рівненська ОВА взяла шефство над Кочубеївською громадою південного регіону. Тут, зокрема, будуть відбудовувати житло та інфраструктуру трьох сіл – Кочубеївка, Заградівка та Орлове.

Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Зараз знаходжуся тут особисто. Наші бригади із територіальних громад Рівненщини вже приступили до ремонтних робіт. Латаємо дахи, міняємо вікна, ріжемо скло, наводимо лад на постраждалих територіях. Робимо усе, аби людям було куди повернутися. Ми тиловий регіон, який може допомогти. Немає чужої та «своєї» біди. В Україні є загальна біда під назвою ВІЙНА», - зазначив Віталій Коваль.

Упродовж наступних тижнів Рівненська ОВА показуватиме процес відновлення. Розповідатиме історії простих людей, які постраждали від окупантів. Показуватиме наших земляків, які тут, на південних просторах, дають поруйнованим будинкам друге життя.

Сьогодні 15 тилових областей демонструють єдність, беручи під свою опіку постраждалі населені пункти Херсонщини. Таким чином демонструють спроможність наших громад допомогти та підтримати ближнього.

Більше фото - за посиланням https://www.facebook.com/RivneODA/posts/pfbid0vBpZvLwS9K9tepJF3V4b1o3BiDQFvyAMRagd8SmqkfxF7shm41qgWfUQeJfgWkAKl

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews