Майже двісті: стільки підприємців зараз займається у Рівненській області харчовою промисловістю

01.08.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

В області майже 200 підприємців, які займаються виробництвом харчових продуктів. Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та додав, що купувати рівненське – це підтримувати область.

«Сьогодні наші «харчовики» не лише тримають «економічний фронт», а й розвиваються і нарощують потужності. Це і потужні підприємства, і фізичні особи-підприємці, які переробляють невеликі обсяги сільськогосподарської продукції. Так тримати», - сказав очільник області.

Серед них:

  • 106 підприємців в м’ясопереробній галузі;
  • 47 – в хлібопекарській;
  • 11 – в молокопереробній;
  • 4 – в борошномельно-круп’яній;
  • по 3 – в макаронній і олійно-жировій;
  • 5 – в кондитерській;
  • 7 – в овочепереробній галузі;
  • 1 підприємець в спиртовій сфері.

Зауважимо, що попри війну підприємства харчової промисловості збільшили виробництво продукції тривалого зберігання.

В області також:

  • будують потужний харчопереробний комплекс з п’ятьма виробництвами;
  • ввели в експлуатацію першу лінію нового заводу по виробництву макаронних виробів швидкого приготування потужністю 20 тонн за добу.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews