У Рівненському госпіталі ветеранів війни з'явиться новий корпус за мільярд гривень

21.08.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Понад 1 млрд гривень на Рівненський госпіталь ветеранів війни. Мова йде про будівництво нового корпусу реабілітаційного центру. Ці кошти інвестують держава і міжнародні партнери.

Рівненська ОДА неодноразово проводила переговори як з МОЗом, так і з іншими благодійними організаціями для підтримки проекту. І результат не забарився.

Рівненський госпіталь ветеранів війни - єдиний в Україні медичний заклад, який приймає на реабілітацію в гострому періоді воїнів ЗСУ після важких черепно-мозкових та спінальних травм. Лише за перші 6 місяців цього року лікування тут пройшли майже  3 тисячі  людей. Із  них 680 - отримали послуги з реабілітації. Тому новий корпус і розширення місць необхідні.

Його очікувана площа - понад 10 тисяч метрів квадратних. Корпус (https://t.me/vitalykoval8/11499) матиме цокольний та 4 поверхи. Також планується будівництво вертолітного майданчика для оперативної доставки поранених захисників.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews