У місті-супутнику Хмельницької АЕС відбувся командний забіг з перешкодами на підтримку ЗСУ

23.08.2023 06:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Нетішині відбувся командний забіг із перешкодами на підтримку ЗСУ ATOM RACE NETISHYN 2023, присвячений до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Серпнева спекотна погода не стала на заваді витривалим та цілеспрямованим спортсменам. 43 команди з різних куточків України, кожна з яких налічувала трьох учасників, подолали дистанцію з 23 перешкодами різної складності.

Переможцем забігу стала команда «Titan Club Rivne» м. Рівне. Другими подолали дистанцію «Скорпіони» з м. Нетішин (В\ч 3043 НГУ). «Бронзу» вдалося завоювати нетішинській команді «Заряд» (3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області).

У командному заліку серед відокремлених підрозділів ДП «НАЕК «Енергоатом» перше місце у господарів турніру, Хмельницької АЕС. На другу сходинку піднялися рівненські атомники. Третє місце у спортсменів ДП «НАЕК "Енергоатом».

Найкращий час у категорії «Змішана команда» показала команда «Едельвейси» м. Вараш, у категорії «Жіноча команда» найшвидшою була команда «Тригер» м. Нетішин.

До учасників благодійного заходу зі словами привітань та подяки звернулися представники адміністрації ВП ХАЕС та профспілкового комітету.

Генеральний директор Хмельницької АЕС Андрій Козюра подякував учасникам, організаторам, партнерам і волонтерам, усім, хто долучився до допомоги та організації заходу, наголосивши на важливості проведення таких змагань на підтримку наших військових.

ATOM RACE - один із наймасштабніших благодійних заходів, які проводить Хмельницька АЕС вже втретє, щоб підтримати захисників України. Кожна команда та усі охочі зробили благодійні внески. Разом вдалося зібрати понад 67 тис. грн. Усі кошти будуть витрачені на потреби наших Збройних сил.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews