ЦНАПи Рівненської області отримали обладнання для облаштування дитячих куточків (ФОТО)

01.09.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


 

Нові ноутбуки, портативні зарядні станції, меблі та обладнання для облаштування дитячих куточків отримали ЦНАПи Рівненщини.

Все це передали п’ятьом громадам: Олександрійській і Мізоцькій, а також Варковицькій, Білокриницькій і Бабинській, де тривають роботи до запуску установи.

Обладнання вручили начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль і заступниця з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.

«ЦНАПи – це про зручність, доступність, сучасність та якість.  Адміністративні послуги  стали ближчими для громадян. Це означає, перш за все, сервісність та ефективність держави», - зазначив Віталій Коваль. 

Очільник області зауважив, що нині на Рівненщині є 46 ЦНАПів: «Та процес створення не зупиняється. Протягом воєнного стану в нашій області відкрито центри надання адміністративних послуг в Олександрії, Мізочі, Немовичах, Вирах та Зорі. Також проводиться комплексна робота щодо відкриття нових точок з надання адміністративних послуг по нашій області».

Віталій Коваль висловив вдячність за підтримку Програмі розвитку ООН в Україні, яка діє в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews