Бахмутський центр профтехосвіти повністю готовий приймати учнів у Гощанській громаді

01.09.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У Гощанську громаду релокувався Бахмутський центр профтехосвіти. Там навчатимуть кухарів, кондитерів, швачок та електрослюсарів.

Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, який відвідав заклад.

Центр переїхав на Рівненщину на початку повномасштабного вторгнення. Впродовж деякого часу перевозилося обладнання та документи, а також ремонтувалися приміщення під кабінети, майстерні та житлові кімнати для учнів.

«Сьогодні місто Бахмут зруйноване російською ордою. Тому наш обов’язок - прийняти цей заклад в сім’ю профтехосвіти. У нас немає ні «донецьких», ні «луганських» - у нас всі українці. І сьогодні наша відповідальність перед Донеччиною - допомогти Бахмутському центру профтехосвіти і ми працюємо над цим спільно», - сказав очільник області.

Як повідомили освітяни, Бахмутський центр профтехосвіти повністю готовий приймати учнів на навчання. Нині в профтех планують набрати 260 осіб на очне або змішане навчання.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews