«Енергоатому» потрібні КПІшні інженери

08.09.2023 21:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Київська політехніка поглиблює співпрацю із ДП "НАЕК "ЕНЕРГОАТОМ" та перспективним відокремленим підрозділом "Хмельницька атомна електростанція" в галузі енергетики.
 
Разом з Енергоатомом університет готуватиме фахівців-практиків до реальних викликів. «Сьогодні українська енергетика конче потребує хороших спеціалістів і кваліфікованих кадрів.
 
Завдяки, зокрема, і випускникам КПІ, злагодженим діям працівників атомної галузі забезпечується світло в домівках нашої України, в тому числі, і під час масованих ракетних атак і в умовах війни з ворогом», — зазначив Володимир Гудзь, заступник генерального директора з персоналу Хмельницької АЕС
Різні факультети, інститути КПІ та Енергоатом надалі працюватимуть над поглибленням співпраці, подальшим впровадженням дуальної освіти й нових освітніх програм.
 
Майбутні випускники ставатимуть справжніми профі й зможуть в перспективі посісти такі посади, як провідний інженер з управління реактором, турбіною, начальник зміни, інженери, будівельники та інші посади, в тому числі і керівні. А також — братимуть участь у добудові енергоблоків Хмельницької АЕС і побудові нових.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews