Викладач в Великої Британії прибув до Рівного, де безкоштовно навчає охочих англійської мови

11.09.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Викладач університету з Великої Британії Сенді Сандфорд удруге за час повномасштабного вторгнення приїхав до Рівного, аби навчати містян англійської мови.
 
- Я приїхав в Україну вперше років з 10 тому з особистих причин. Я дуже люблю навчати, тож прагну дати можливість людям у невеликих містах вивчати англійську саме з носіями мови. Адже на це у них не завжди є можливість. А у час війний це особливо важливо. Бо ж таким чином ми можемо висловити свою підтримку Україні. Відверто, коли почув у Рівному сирену повітряної тривоги - це було неприємно. Але я готовий приїжджати сюди, якщо буду потрібен. Українці надзвичайно відкриті та гостинні, я не говорю вашою мовою, але мені завжди допомагають, якщо є в цьому потреба, тож і я готовий допомагати, якщо я і мої знання і уміння потрібні, - каже Сенді Сандфорд.
 
Пан Сандфорд викладає англійську дорослим у приватній школі Dandelion Language School, робить це емоційно, цікаво та абсолютно безкоштовно.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews