Обласна літературна премія імені Світочів: рівненських письменників закликають до участі

13.09.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівненська обласна військова адміністрація оголошує прийом документів на здобуття обласної літературної премії імені Світочів у 2023 році.

Премія присвоюється щорічно з метою відзначення видатних досягнень у галузі літератури, визнання письменницького таланту, сприяння розвитку літературного процесу в Рівненській області. Право на здобуття Премії мають громадяни України, які творчо працюють на території Рівненської області.

Документи на претендентів можуть подати органи місцевого самоврядування, творчі спілки, обласні заклади культури і мистецтва, наукові установи, громадські організації мистецького і просвітницького спрямування, які мають подати такі документи:

- лист-подання, в якому зазначається коротка інформація про життєву (рік народження, освіта, місце проживання) і творчу діяльність особи (осіб), висунутої(-их) на здобуття Премії, назва твору, час і місце його видання, загальна оцінка твору, характеристика культурно-просвітницької діяльності автора та мотивація висунення на здобуття Премії;

- друкований примірник твору (у разі відсутності друкованого – в електронному вигляді);

- відгуки літераторів;

- копія паспорта громадянина України або іншого документа, що посвідчує особу;

- копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків;

- згода на обробку персональних даних відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

У разі подання заявки шляхом самовисування замість листу-подання необхідно подати заяву у довільній формі, в якій зазначається коротка інформація про життєву (рік народження, освіта, місце проживання) і творчу діяльність, назву твору, час і місце його видання, загальна оцінка твору, мотивація висунення на здобуття Премії.

Завірені в установленому порядку документи необхідно подати до 20 вересня поточного року управлінню культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації в каб.119, майдан Просвіти 1, м. Рівне (приміщення обласної державної військової адміністрації) або надіслати на електронну адресу kultura119@ukr.net.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews