Василь Вірастюк відвідав ветеранів у Клеванському госпіталі (ФОТО)

25.09.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Почесний президент Федерації стронгмену України, народний депутат Василь Вірастюк цими вихідними побував у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни, що у Клевані.

Разом з головою обласної ради Андрієм Караушем та депутатом РОР Юрієм Ліпським поспілкувалися з бійцями та їхніми рідними.

Нагадаємо, що в госпіталі проходять реабілітацію ветерани та поранені бійці, які отримали важкі травми під час виконання бойових завдань. Термін їх реабілітації може тривати від кількох тижнів до місяців. Часто наші воїни заново вчаться ходити та говорити.

Про систему реабілітації, матеріальну та лікувальну базу Василю Вірастюку розповів директор госпіталю, депутат обласної ради Андрій Бурачик.

До слова, 12 бійців, які зараз проходять реабілітацію в госпіталі, долучилися до завершального етапу всеукраїнських змагань для ветеранів та військовослужбовців «Сильні України», які  проходили у Рівному за ініціативи Федерації стронгмену України. П’ятеро з них взяли участь у цих фінальних змаганнях.  

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews