Подружжя з Дубровиці завдяки «єРобота» розвиває власну справу

25.09.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Родина Нікулішиних з міста Дубровиця вже двічі скористалася можливістю від держави. 

Подружжя – обидва підприємці, мають сімейний бізнес – крамницю м'ясних виробів. Частину з них виробляють самі: бочок, реберця, ковбаси та напівфабрикати. Іншу продукцію, наприклад паштети, купують у перевірених постачальників.

«Півроку тому грант «єРобота» отримала дружина. За кошти ми придбали обладнання та створили два робочі місця. Ми розширили асортимент і збільшили клієнтську базу. Раніше продукцію постачали лише по області, тепер й у інші регіони України», - розповідає Олександр.

Подружжя вирішило далі розвивати сімейний бізнес. 

В нагоді знову стала урядова програма «єРобота». Цього разу на грант подався Олександр. Написав проєкт та отримав позитивне рішення. За грантові 250 тисяч грн родина купила охолоджувальну камеру, автоклав, індукційну плиту та вентиляційні системи. Також створили ще два додаткові робочі місця.

«Дякуємо за таку можливість розвиватися, підтримка держави дійсно стимулює. Нам також при нагоді стали зустрічі. які організовує керівництво ОВА для бізнесу», - ділиться Олександр.

 Нагадаємо, подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі Дія https://bit.ly/3UISLxg. Детальніше – на гарячій лінії обласного центру зайнятості 096 539 53 59.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews