Ігровий автомат Aztec Gold: опис, геймплей та можливості

29.09.2023 15:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Ігровий автомат Aztec Gold прийшов у сучасні казино ще в 90-ті роки минулого століття. Тоді «однорукий бандит» від компанії Megajack вважався одним з найякісніших на ринку, чим миттєво привернув до себе увагу. Грати в Aztec Gold можна навіть з мінімальними ставками, причому емулятор щедро винагороджує кожного прихильника азартних розваг. Незважаючи на мінімальні ставки в слоті можна легко підняти солідну суму. За час існування цієї прекрасної гри, а це більше 20 років, вона практично не змінила свій зовнішній вигляд, оскільки саме він колись справив справжній фурор у гральному світі. Фанати створювали цілі сайти, присвячені Aztec Gold. Секрет ігрового автомату Ацтек Голд у високому показнику віддачі, що робить його дуже відомим на просторах азартних клубів. Будь хто може завантажити апарат Ацтек Голд Україна на свій смартфон та насолоджуватися атмосферою давньої цивілізації. Однак перш ніж Aztec Gold грати на гроші, варто протестувати слот онлайн без вкладень за допомогою деморежиму. Тільки спочатку прочитайте опис ігрового автомата та ознайомтеся з правилами гри, а потім вже запускайте слот на своєму телефоні чи комп’ютері.

Ігровий автомат Aztec Gold: умови та правила

Ігровий слот Aztec Gold зроблений за класичною схемою ігрових  автоматів онлайн. Тут є 5 барабанів на весь екран та 21 виграшна лінія. До інших особливостей слот-машини Золото ацтеків можна віднести:

  • Гра на подвоєння. Ігровий автомат Ацтек Голд пропонує міні-гру, в якій можна вдвічі збільшити кожен виграш. Для цього користувачеві потрібно вгадати одну з двох карток. Якщо він припуститься помилки, то апарат забере весь виграш.
  • Мінімальні та максимальні ставки у слоті. В Ацтек Голд Україна можна поставити мінімум 0.01 кредит та максимум 0.5 кредиту на одну лінію.
  • Бонусні оберти. Якщо вибити призовий символ, слот видасть бездепозитний бонус у вигляді безкоштовних обертів.
  • Максимальний коефіцієнт. Максимальний коефіцієнт в слоті становить 1500 кредитів. Ігровий автомат Aztec Gold дарує можливість зірвати джек-пот. Для того, щоб це сталося, постарайтеся запустити барабани так, щоб на дисплеї опинилися п'ять символів тотемних тварин.

Крім того, слот-машина Aztec Gold багата на сюрпризи, має цікаву сюжетну лінію та чудову графіку. Вирішивши Aztec Gold грати на гроші, ви отримаєте масу позитивних емоцій в боротьбі за головний приз.

Символи ігрового автомату Aztec Gold

У геймплеї ігрового автомату Aztec Gold задіяні такі тематичні зображення, як ритуальні маски, портрети індіанців, зображення орла, пуми, отруйної жаби, одногорбого верблюда, кукурудзи, томатів, екзотичної птиці, пірамід та золота. Правила гри Aztec Gold передбачають наявність вайлда — універсального символа-замінника, здатного доповнювати виграшні послідовності з елементами, яких не вистачає. Також динаміку в ігровий процес вносить скаттер, який активує додатковий бонусний рівень та приносить виплати, незалежно від специфіки активної ігрової лінії. Ацтеки дуже щедрі до своїх гостей, і якщо на одному ігровому полі цього грального автомата випадає відразу три зображення пірамід, у вас з'явиться чудовий шанс переконатися в цьому особисто.

Бонусна гра Aztec Gold працює тільки в плюс, ви рандомно зупиняєте пірамідки, що обертаються, і таким чином визначаєте розмір свого коефіцієнта. Дерев'яна пірамідка збільшує ваші заощадження в 10 разів, золота в 25 разів, а діамантова пірамідка відкриває доступ до супер-гри. У ній перед вами з'являється ігрове поле розміром 5x5. 2 ряди з яких несуть не тільки грошову винагороду, а й небезпеку – за осередками може виявитися змія, яка завершить бонусну гру. Плюс — нічого не згоряє, змійка добра. Гроші, виграні у цьому режимі, можуть бути подвоєні. Навіть якщо перші кілька разів удача вам не посміхається, ви все одно отримаєте свою дозу азарту та адреналіну, зможете насолодитися чудовою графікою та захоплюючим геймплеєм.

Як грати в Aztec Gold?

Перш ніж грати в Aztec Gold, потрібно розібратися з функціональним призначенням кнопок на панелі управління. Так:

  • Кнопка «Start» або «Старт» - запускає барабани.
  • Кнопка «Line» або «Лінія» - дозволяє змінити кількість ігрових ліній від 1 до 21.
  • Кнопка «Bet» або «Ставка» — використовується для збільшення або зменшення коефіцієнта ставки на кожну ігрову лінію від 1 до 20.
  • Кнопка «Info» або «Довідка» - виклик допоміжного меню, в якому детально описані всі виграшні комбінації та правила бонус-ігор.
  • Кнопки STOP 1, STOP 2, STOP 3, STOP 4 і STOP 5 — під час обертів барабанів, цими кнопками можна зупиняти відповідні з них, а також вгадувати карти в ризик-грі.
  • За допомогою кнопки STOP 5 можна перевести виграш собі на баланс, а за допомогою кнопки STOP 1 можна перейти в режим ризик-гри, де гравець зможе подвоїти свій виграш скільки завгодно разів.

Комбінація, яка сниться будь-якому гравцю – складається з п'яти символів із зображенням «Золотих драконів». Якщо у вас вийде зловити таке поєднання за максимальною ставкою, це означає, що ви зірвали куш. Бонусна гра починається з 3 «скатерів». В даному випадку це «піраміди», вони розташовуються лише на трьох крайніх барабанах. Максимальною нагородою призової гри вважається діамантова або алмазна піраміда – мовою запеклих гравців Діамант. Але найочікуваніший символ — це, звісно, «Сфінкс». Він розташовується на трьох барабанах у центрі ігрового поля та здатний замінювати будь-які символи, роблячи комбінацію найбільш вигідною.

Підсумок

Ігровий автомат Aztec Gold має незвичайний колорит і принесе не тільки виграші, а й величезну насолоду від гри. Не втрачайте чудової можливості зіграти в якісний, популярний і щедрий слот, і тоді коштовності ацтеків легко перетворяться на справжні гроші.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews