На Рівненщині БФ «Рокада» реалізує проєкти та підтримує ВПО

29.09.2023 21:29   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

БФ «Рокада» у Рівненській області відомий численними проєктами та громадськими ініціативами. У час війни особливу увагу приділяють безпеці населення та підтримці ВПО. Нещодавно Фонд долучився до масштабного проєкту - створення рецепції евакуації ВПО у співпраці з Рівненською ОВА, Національною соціальною сервісною службою та іншими неурядовими організаціями.

У БФ «Рокада» усвідомлюють важливість об’єднання зусиль щодо розвитку благодійної діяльності у сприянні соціального захисту та інтеграції внутрішньо перемішених осіб, місцевого населення з числа найбільш вразливих категорій. Рецепція евакуації ВПО також стане платформою для реалізації різних проєктів – від освітніх майстер-класів до бізнес-ідей, тут зможуть працювати як місцеві, так і релоковані, неурядові організації, спробувати вирішили і в громадській організації «На варті», яка на Рівненщину переїхала із Запоріжжя.

Працівники благодійного фонду "Рокада" у 2022 році надавали кризову психосоціальну та благодійну допомогу, у 2023 році розпочали активну підтримку інтеграційних ініціатив, а також долучилися до створення рецепції евакуації, щоб спільними зусиллями з владою та іншими організаціями задовольняти потреби ВПО.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews