Рівненські мобільні бригади Нацгвардії отримали додаткове обладнання (ФОТО)

03.10.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Мобільні бригади Нацгвардії укомплектовані. Ці рухомі групи знаходяться в області і під час повітряної тривоги займають позиції на визначених об’єктах критичної інфраструктури.

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль відвідав захисників і захисниць та вручив їм грамоти, 5 автомобілів та інше обладнання.

«Сьогодні наша ціль - в найкоротші терміни збільшити присутність таких мобільних груп в області. Автомобілі, оснащені кулеметами, закупили за кошти оборонного бюджету. А також прожектори, лазерні указки, дрони, планшети, техніку для відстежування польотів шахедів, генератори та інше. Все для того, щоб мобільна група була автономною та могла вистояти тривалий час, виконуючи завдання», - сказав очільник області.

Нацгвардійці, в свою чергу зазначили, що попередньо надсилали для керівництва області перелік потреб. Усе необхідне обладнання та авто закуплене в повній мірі. Додали, що серед іншого, на фронті найбільш необхідним обладнанням є ноші та аптечка, адже вчасно зупинена кров – це порятунок життя. Окрім того, ці мобільні бригади практикують інтерактивні стрільби. Бійці навчаються влучати у ціль без використання боєприпасів. Наступний етап – практичні навички на різних видах зброї.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews