У Рівному нагородили призерів Міжнародного салону «Фотовернісаж на Покрову» (фото, відео)

11.10.2023 10:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Міському будинку культури 3 жовтня відбулося відкриття фотовиставки та урочисте нагородження призерів Міжнародного салону «Фотовенісаж на Покрову 2023». Цей міжнародний фотоконкурс давно став візитівкою Рівного. До експозиції увійшли кращі світлини фотохудожників з 24 країн світу.

null
Фото : Наталія Рівненська

Цього року Гран-прі - бронзова статуетка "Птах, що летить" авторства скульптора Volodymyr Sholudko - лишається в Україні. Головний приз отримав фотохудожник, директор Будинку культури міста Дніпро Ігор Жолобак, вже відомий рівненській публіці завдяки попереднім виставкам на тему російсько-української війни завдяки серії робіт «Спеціальна операція «Балет» або останні гастролі».

null

 

null
 

З іменами усіх переможців можна ознайомитись на офіційному сайті конкурсу. Зокрема, нагороду отримала відома рівненська фотохудожниця Анна-Марія Далі за фото своїх вісьмох дітей.

Олександр Харват подякував компетентному журі за ретельну роботу та дружині Вікторії за підтримку – адже великі речі стають можливими саме завдяки командній роботі. 

null
 
 
 
 
null
 

 

null

"Фоторафія – це те, що знайомить, об'єднує і робить друзями, а справжня дружба завжди буде гарантом взаємодопомоги та миру", - каже Олександр Харват. Це засвідчує і постійний учасник фотоконкурсу, голова Київського фотоклубу «9х12» Андрій Чекановський.

Традиційно, не обійшлося без сюрпризів – вікторини з призами, яку провели ведучі Зоряна Прокопчук та В'ячеслав Білецький.

null
 
 
 
 
 
null
 

Крім того, чудові пісні подарували присутнім Іванна Місюк та Ілля Кубай, тож свято фотографії вдалося. Ні ковід, ні війна не завадили фотоконкурсу, наголошує Олександр Харват та закликає готуватися вже до наступного, 19-го «Фотовернісажу на Покрову».

null
 

 

null
 

 

 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews