Рівненським громадам вручили ключі від 11 нових шкільних автобусів (ФОТО)

16.10.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Ще 11 шкільних автобусів передали тергромадам Рівненщини. Ключі від нових авто вручили начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та голова обласної ради Андрій Карауш.

Транспортні засоби отримали Мізоцька, Здолбунівська, Костопільська, Березнівська, Крупецька, Семидубська, Зарічненська (2 авто), Рокитнівська, Володимирецька та Клесівська територіальні громади.

«Чергові 11 автобусів стануть на маршрути і будуть возити найцінніше - дітей. У цей непростий рік шкільний автопарк нашої області поповнився на 32 транспортні засоби. Нагадаю, з початку повномасштабного вторгнення для потреб Збройних Сил України було вилучено 60 шкільних автобусів», - зазначив Віталій Коваль.

Транспортні засоби придбали на умовах співфінансування – за кошти державного та місцевого бюджетів. Вони призначені для комфортного та організованого підвезення дітей і педагогічних працівників, які проживають на відстані більше двох кілометрів від закладу освіти.

Загальна потреба області у такому транспорті на сьогодні складає 84 одиниці (із них 5 – спеціальних, для перевезення школярів з обмеженою здатністю до пересування).

Пресслужба РівнеОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews