«Енергоатом» відзначив своє 27-річчя

18.10.2023 18:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
У 1996 році була заснована Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом». Відтоді 27 років поспіль велика та дружня «атомна родина» НАЕК працює задля того, щоб в наших родинах були світло і тепло. Й у цьому, безперечно, заслуга кожного працівника Компанії поокремо та всіх разом узятих.
 
Впродовж останніх півтора року перед Енергоатомом постали раніше не бачені виклики. Захопивши флагман української ядерної енергетики – Запорізьку АЕС, російські окупанти перетворили її на військову базу. Та навіть попри це запорізькі атомники продовжують працювати на станції й тримати ядерну та радіаційну безпеку на своїх плечах.
 
З 24 лютого 2022 року об’єкти енергетичної інфраструктури стали ціллю ворога. Однак ядерна генерація втримала українську енергосистему та не дала загарбникам здійснити їхні підступні наміри.
 
«Енергоатом» має багато планів – і попереду нас чекає безліч цікавих та необхідних людям проєктів. Задля цього далі розвивається, трансформується, ще більше осучаснюється, тож і надалі буде надійним форпостом вітчизняної енергетики!
 
Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін привітав зі святом усіх працівників Компанії.
 

 

Від імені колективу Хмельницької АЕС до привітань долучився генеральний директор Андрій Козюра.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews