У Рівному презентують культурні продукти проєкту «Домалюй промінчик зірочці»: чому Вам варто завітати

20.10.2023 06:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


Сьогодні, 20 жовтня рівнян запрошують на презентацію результатів проекту Домалюй промінчик зірочці, де учасники проекту, діти та підлітки з інвалідністю представлять свої роботи, арт-кураторка проєкту Олена Медведєва.

Марійка Колеснік презентує свій перший каталог малюнків - Третє диво.

Наймолодша учасниця проекту Анастасія Мандзюк презентує свою дебютну книжечку Парк Чудес, яка видана двома мовами - українською та польською.

Також відбудеться прем’єрний показ відео анімації Лавандове бажання, історію до якої написала Дарина Бобровницька, пластилінових героїв зліпила Маринка Усенко, а декорації створив Сергій Сокол.

На презентації буде представлено виставку художніх робіт учасників інтегрованих груп, які проходили майстер-класи у рівненських художників.

Доповнить скарбничку наших спільних напрацювань фотовиставка Олександра Майструка, фотографа та ментора проекту, який ловив найяскравіші моменти нашої роботи протягом 4 місяців своїм прикладом надихав і мотивував учасників проекту Домалюй промінчик зірочці.

Презентація відбудеться об 11:00 у приміщенні виставкової зали Міського будинку культури.

Відео: https://www.youtube.com/live/N7Acs1g3Z2A?si=OE9EG0KLnlgKFnRy 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews