У Рівненському пологовому відкрили відділення екстрагенітальної патології після ремонту (ВІДЕО)

24.10.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
У міському пологовому будинку відбулося відкриття оновленого відділення екстрагенітальної патології. У ньому будуть перебувати вагітні, які мають захворювання, синдроми і стани, які не належать до гінекологічних хвороб або акушерських ускладнень.
 
Розуміючи потребу в покращенні надання медичних послуг для вагітних, у пологовому будинку завершили ремонтні роботи, які розпочали ще у березні 2022 року.
 
Загальна вартість ремонтних робіт – близько 4,5 мільйони гривень. Ремонт було виконано за рахунок коштів пологового будинку, які він отримав від надання платних послуг у закладі. Надзвичайно важливо, що в палатах цього відділення є три кисневі точки, що дозволить не переводити вагітних до реанімаційного відділення.
 
Також у відділенні є палати сімейного перебування. Все для того, щоб наші вагітні почували себе максимально комфортно. У пологовому будинку продовжуватимуть розвиток та покращення медичного закладу, як і за кошти міського бюджету, так і за власні.
 
Сюжет телеканалу СФЕРА-ТВ
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews