У Рівному відбудвся польсько-український бізнес форум

25.10.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У Рівному відбувся форум щодо українсько-польського співробітництва за участю підприємців обох країн. Організували захід Рівненська ОВА спільно з Центром стратегічних досліджень Варшавського інституту підприємництва. Рівненську область представляли начальник ОВА Віталій Коваль та голова обласної ради Андрій Карауш.

«Це чудова можливість розповісти польським партнерам про потенціал Рівненщини. Адже незважаючи на війну і непросту економічну ситуацію, підприємництво в  регіоні розвивається, в тому числі й виходить на міжнародні ринки. Те, що поляки готові інвестувати в наш регіональний бізнес - чергове підтвердження їх підтримки та віри в нашу перемогу», - сказав очільник області.

Сьогодні зустрічались підприємці деревообробної, логістичної, будівельної та харчової галузей. Адже ці напрямки є пріоритетними для регіону. 

Також участь в заході взяли посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцкі та Генеральний консул Польщі у Луцьку Славомір Місяк.

Форум пройшов у межах проєкту  «Польський сервіс відбудови України». Його мета – залучення польського бізнесу у процес відновлення нашої держави, допомога підприємцям і місцевому самоврядуванню у пошуку партнерів та потенційних польських інвесторів.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews