У Рівненській обласній молодіжній бібліотеці презентували виставку присвячену ментальному здоров'ю

30.10.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

«Mental Trek» - таку назву має виставка, яка днями відкрилася в Рівненській обласній бібліотеці для молоді.

Першими учасниками інтерактивної експозиції стали студенти психолого-природничого факультету Рівненського державного гуманітарного університету. Адже її матеріали адресовані саме молоді.

Мандруючи «станціями», які розташованих по колу, учасники за допомогою ведучих-фасилітаторів проходили одну із тем, що стосується ментального здоров’я. Це, наприклад, вплив булінгу на психоемоційний стан молодої людини, зв’язок між фізичним та психічним здоров’ям, подолання стереотипів щодо психічного здоров’я.

Головна мета такої експозиції – навчити молодь дбати про свій психоемоційний стан і вміти виходити зі стресових ситуацій. А також розуміти, коли вже необхідна допомога фахівця.

Інтерактивна виставка «Mental Trek» - це частина Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ініційованої першою леді України Оленою Зеленською.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews