«Тихий фестиваль відповідальності» відбувся на Рівненщині

31.10.2023 14:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

15 картин про 15 пунктів Декларації відповідальності Богдана Гаврилишина допомагають об’єднати українців навколо спільних цінностей, відповідальності та взаємодії.

«Тихий фестиваль відповідальності» - це мандрівна виставка ілюстрацій, створених митцями «Pictoric». Також зусилля об’єднали БФ «Рокада» Рівне, Центр підтримки громадських ініціатив "Чайка", представники місцевого самоврядування.

null
 

Фестиваль – мандрівний, тому після презентації на Театральній площі помандрував університетами Рівного, а далі продовжить свій шлях іншими містами України. БФ «Рокада» вже має тривалий досвід співпраці з навчальними закладами Рівного, зокрема – з Рівненським державним гуманітарним університетом.

 

У творчій інтерпретації ілюстраторів «Pictoric» можна поглянути на відповідальність як частину наших щоденних дій, каже психологиня БФ «Рокада» Рівне Ганна Кухарук. Також межах Тихого фестивалю Фонд родини Богдана Гаврилишина пропонує чек-лист — 50 дій, що є прикладом відповідальних вчинків, що можуть допомогти переосмислити роль відповідальності в нашому житті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews