Тендери в Рівненській області: кому вони доступні до ознайомлення

03.11.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
На сайті Рівненської ОВА є банер «Прозорість та підзвітність»(https://www.rv.gov.ua/prozorist-i-pidzvitnist?v=6540c4c49153d), де будуть розміщені дані про публічні закупівлі обласних департаментів, райдержадміністрацій та громад.

Переглядати тендери на сайті РівнеОВА зможе будь-хто. 

«Громади і райони надаватимуть усі необхідні дані в електронному вигляді, фахівці ОДА вноситимуть інформацію у відповідні рубрики. При виявленні порушень у закупівлях будемо робити перевірки. Розпочинаємо моніторинг тендерів, починаючи з 1 листопада», - пояснила заступниця голови ОДА Іванна Смачило під час наради із начальниками РВА.

У кожному районі визначили спеціалістів, які відслідковуватимуть витрати. Тренінги та навчання для цього проведуть фахівці YouControl. 

Нагадаємо, для протидії зловживанням під час публічних закупівель начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль створив робочу групу «Прозорість і підзвітність». Група складається з представників обласної адміністрації, правоохоронних органів.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews