У Рівненській області з'явиться ще одна приватна школа

06.11.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

На Рівненщині запрацює вже восьма приватна школа. Там навчатимуть дітей 1-9 класів.

Про це йшлося під час засідання комісії при Рівненській ОДА з питань ліцензування освітньої діяльності закладів освіти у сфері дошкільної та загальної середньої освіти. Очолював комісію перший заступник голови ОДА Сергій Подолін. 

«Ліцензію на право провадження освітньої діяльності незабаром отримає Приватний заклад «Рівненська гімназія «Мрія». Здобувачем ліцензії надано пакет документів, необхідних для отримання ліцензії на започаткування провадження освітньої діяльності на рівні початкової та базової середньої освіти. Надані документи опрацьовані членами комісії без зауважень», - сказав голова комісії.

Нагадаємо, наразі в області офіційно, з ліцензією, працюють 7 приватних шкіл та 1 дитячий садок:

Дубенська гімназія «Премудрість», Рівненський ліцей «ІТ СТЕП СКУЛ», Рівненська початкова школа «Школа мрій», Рівненська приватна гімназія християнського освітнього центру «Даниїл», «Українська школа майбутнього», «Ясно», Рівненський приватний ліцей «ЮКІ», а також дитсадок «BabyLand».

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews