У Рівному урочисто відзначили 105-ту річницю Незалежності Польщі

12.11.2023 18:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

11 листопада 2023 року в Рівному відбулося урочисте відзначення 105-ї річниці Незалежності Польщі.

Як повідомив голова організації Владислав Багінський, слухачі суботньо-недільної школи при Товаристві Польської Культури імені В. С. Реймонта у Рівному приготували пісні та вірші, якими вшанували 105-у річницю відновлення Незалежності Польщі.

Під час урочистого заходу були представлені мультимедійні презентації, з допомогою яких глядачам було легше зрозуміти непросту, трагічну дорогу до відновлення польської державності.

Учні польської школи декламували вірші, присвячені пам’яті національних героїв Польщі. У формі цікавих діалогів були показані найважливіші історичні події, що наблизили поляків до незалежності.

Інтерпретації поетичних творів прозвучали із захопленням та на високому мистецькому рівні. А патріотичні пісні у виконанні гурту «Фаустина» так торкнулися слухачів, що ті приєдналися до їх спільного виконання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews