У Рівному «Просвіта» провела благодійний аукціон

21.11.2023 23:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Сьогодні в День Гідності та Свободи у приміщенні редакції газети «Сім днів» міська «Просвіта» провела благодійний аукціон.

Учасникам запропонували лоти рівненських митців - картини, гобелени, книги, Календар патріота, ткану доріжки.

Організаторка аукціону Катерина Сичик подакувала всім учаникам, хто долучився до благодійної справи. Подібні заходи "Просвіта" проводить вже не вперше, і щоразу зібрані кошти йдуть на потреби ЗСУ:

"Щира подяка Володимиру Лутюку, Наталії Демедюк, Наталії Мойсак, Ірині Сичик, Галині Потопляк, Олені Хавтурі, Людмилі Лисюк за надані роботи. А ще низький уклін тим, хто взяв активну участь в їх купівлі - Сергію Паладійчуку, Галині та Олександру Пучко, Владиславу та Тетяні Скотинянським, всім, хто долучився до збору коштів. Незабутнім виконанням пісень в ході аукціону відзначилися Іван Хіміч, учень Рівненського ліцею № 8, та вихованці Рівненської музичної школи № 2 Іларіон Паламарчук та Олександра Данилюк.

Зібрані кошти в сумі 26670 грн. буде спрямовано на купівлю дронів".

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews