У Рівненській області більшає ФОПів

23.11.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Попри війну на Рівненщині продовжує зростати кількість підприємців. За час повномасштабного вторгнення приріст склав 7,7%. На початок осені в області офіційно працюють 41,7 тисячі ФОПів.

«Під час війни бізнес області ефективно адаптувався до діяльності в нових умовах. Завдяки постійному інформуванню, зустрічам і співпраці Рівненської ОВА з підприємцями та державним програмам підтримки нам вдалося досягнути позитивних результатів», - розповів заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Зокрема, надходження до зведеного бюджету від діяльності малого бізнесу Рівненщини на понад чверть більше аналогійного періоду минулого року. Також на 24,8 відсотків зросла сплата від податку на доходи фізичних осіб, на 18,2% – єдиного податку.

Завдяки злагодженій взаємодії бізнесу і влади на сьогодні майже тисяча підприємців Рівненщини отримали 218,2 млн гривень для започаткування або розвитку власної справи у рамках проєкту «єРобота». Створено 1,8 тис. нових робочих місць. Це один з кращих результатів в Україні.

Дякуємо кожному підприємцю за позицію. Разом ми продовжуємо працювати на економічному фронті.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews