Працівників Рівненської ОДА навчають виявляти небросовісні компанії

27.11.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Представники компанії YouControl проводять семінар щодо роботи з відкритими даними для працівників  Рівненської ОДА та районних адміністрацій. Учасників навчатимуть, як ефективно та швидко перевіряти підприємства, мінімізуючи власні ризики, а також обирати надійних виконавців держзамовлень.

Тренінги проводить експерт компанії YouControl Анатолій Пясецький.

На перших двох онлайн-заняттях йшлося про алгоритми перевірки юридичних і фізичних осіб за допомогою відкритих даних з використанням програмних продуктів YouControl. 

«У системі YouControl є багато цікавих даних, які можна почерпнути стосовно суб’єктів господарювання. Наприклад, як пришвидшити перевірку учасників закупівель, як дізнатися про компанію на предмет підсанкційності тощо. Це важливо у нашій роботі для ефективного виконання своїх обов’язків та володіння об’єктивною інформацією щодо партнерів. Саме тому ми і організували такий семінар-навчання у межах співпраці з компанією YouControl», - прокоментувала керівниця робочої групи «Прозорість і підзвітність», заступниця голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило.

Нагадаємо, Рівненська ОВА підписала Меморандум із компанією YouControl для ефективної перевірки учасників публічних закупівель та запобігання  корупційним правопорушенням. 

YouControl – аналітична система, яка з понад 100 джерел формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах. Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про підприємство або ФОП.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews