У Рівненській області оголосили прийом заявок на премію в галузі музичного мистецтва

05.12.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівненська ОДА оголосила прийом документів на здобуття обласної премії в галузі музичного мистецтва імені Германа Жуковського в 2023 році.

Обласна нагорода присвоюється за значний внесок у розвиток національного музичного мистецтва, плідну творчу та науково-дослідницьку діяльність.

Лауреатами можуть стати професійні та аматорські творчі колективи, їх керівники, окремі представники народного та професійного музичного мистецтва та науковці, творча діяльність яких пов’язана з Рівненщиною.

Нагадаємо, обласна мистецька премія заснована у 2012 році та присвоюється щороку для вшанування пам’яті відомого українського композитора, уродженця Радивилова Рівненської області Германа Жуковського. 

Розмір винагороди складає 25 тисяч гривень.

Завірені в установленому порядку документи необхідно подати до 11 грудня поточного року до Управління культури і туризму Рівненської ОДА - каб.119, майдан Просвіти 1, м. Рівне (приміщення ОДА) або надіслати на електронну адресу nazriv@ukr.net

Більш детально з положенням про премію можна ознайомитися на сайті ОДА за посиланням: http://surl.li/nwrsv

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews