«Різдвяну кантату» презентували у Рівному (ФОТО)

22.12.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Всеукраїнський благодійний тур Різдвяна кантата, організований Благодійною організацією БФ Мрія!, 20 грудня приїхав до Рівного. Дійство відбулося у Рівненському міському палаці культури.
 
Благодійна музично-театралізована вистава Різдвяна Кантата проводиться для сімей постраждалих від війни, сімей військових та дітей сиріт, людей, які знаходяться в скрутному становищі, внутрішньо переміщених осіб.
 
«Різдвяна кантата» - музично-театралізована вистава, яка відображає справжній зміст народження Ісуса Христа. Вистава сприяє переосмисленню сімейних цінностей, зміцненню родинних стосунків, а також зниженню психологічної та емоційної напруги у людей, що переживають негативні наслідки тривалого стресу від російської агресії.
 
 
Чудова гра акторів занурила глядачів в атмосферу того часу, коли народився Спаситель. Гурт RIDNI своєю музикою наповнили зал атмосферою Різдва.
 
Мета команди «БФ Мрія!» - подарувати надію і радість в серце кожного глядача, радість народження Сина Божого для кожної людини.
 
Різдво - це, справді, сімейне свято. Нехай воно стане нагадуванням про важливість любові, згуртованості та турботи про один одного особливо, у важкі часи.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews