Рівнянин Андрій Пермяков презентував місцевим мешканцям свої літературні доробки

08.01.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У Рівному відбулась зустріч з артистом, поетом, перекладачем, театральним та естрадним виконавцем, учасником літературних фестивалів Андрієм Пермяковим.

Захід, що пройшов у Рівненській бібліотеці для молоді мали змогу відвідати всі охочі.

Андрій Пермяков - автор 5 книг. Цьогоріч його книги «Ніжні переможуть», «Залізна евакуація» вийшли у продаж на латиноамериканському ринку Feria Internacional del Libro de Buenos Aires та у філіалах найпрестижнішої освітньої установи – Інституті Сервантеса. 

В книзі «Залізна евакуація» зібрані та задокументовані історії першоджерел, які описують воєнний і евакуаційний досвід та щоденний героїзм залізних людей Укрзалізниця - Ukrzaliznytsia.  Автор проводив інтерв’ю з кожним героєм, щоб втілити їх історії в оповідання з власними емоціями персонажів та авторськім художнім поглядом на кожну подію.

Під час зустрічі він поділився власним досвідом культурної дипломатії, творчої роботи, враженням від мандрівок та проєктів як в Україні, так і у світі.

Автор представив відео-тизери до книг та вистав. Також він розповів про свої популярні терміни «віршотелінг» та «вірШОУ». 

Окрім цього, присутні моли змогу послухати улюблену поезію й оповідання з книг «Ніжні переможуть» та «Залізна евакуація» в авторському виконанні.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews