У Рівному для ветеранів спортсмени проводять безкоштовну реабілітацію

18.01.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На Рівненщині 28 тренерів проводять безкоштовну спортивну реабілітацію для ветеранів. В області відбулися перші заняття зі спортивної реабілітації ветеранів. Такі тренування відбуваються безкоштовно завдяки застосунку TrenVet.

TrenVet - це перший мобільний фітнес-додаток, який пропонує ветеранам та військовослужбовцям можливість знайти тренера та отримати послугу з безкоштовної спортивної реабілітації.

Возможно, это изображение 2 человека, люди занимаются бодибилдингом и текст

Як повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін , перше спільне тренування вже відбулося в Рівному. Ветерани через застосунок подали заявки та обрали індивідуальне тренування з 10 адаптивних видів спорту.

«Наразі у застосунку вже доступні тренери та заняття з пауерліфтингу, кросфіту, легкої атлетики, веслування на тренажерах, велоспорту, боксу, стрільби з лука, футболу на інші. На Рівненщині в додатку нині зареєстровано 28 тренерів, які готові працювати на волонтерських засадах. TrenVet дає можливість займатися спортом, як онлайн так і офлайн», - додав Сергій Подолін.

Запрошуємо тренерів, реабілітогів та ветеранів об'єднатися та долучитись до безкоштовних реабілітаційних тренувань.

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews