На Хмельницькій АЕС підсумували проведення днів охорони праці

03.02.2024 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


На Хмельницькій АЕС підсумували проведення днів охорони праці у 2023 році та в січні ц. р. Під головуванням генерального директора Андрія Козюри відбулася підсумкова нарада, у якій взяли участь керівники усіх підрозділів філії «ВП ХАЕС».
 
Протягом минулого року на ХАЕС дні охорони праці проводилися щомісяця, також здійснено шість комплексних перевірок у підрозділах філії. Метою таких заходів є підвищення стану охорони праці на підприємстві. Для цього інспектори ретельно вивчають документацію, здійснюють обходи приміщень та території.
 
Колектив служби ОП постійно підвищує кваліфікацію. Зокрема, у 2023 році працівники підрозділу пройшли підготовку та отримали сертифікати аудиторів системи менеджменту ISO 45001:2018.
 
Минулого року впроваджено низку удосконалень у галузі охорони праці. Здійснено реновацію приміщень промислово-санітарної лабораторії СОП. Для виконання робіт в зоні суворого режиму в умовах знижених температур закупили утеплений однотипний спецодяг. Подбали також про виконання обходів за несприятливих погодних умов: для попередження ковзання персоналу придбано спеціальні накладки для взуття.
 
Особливу увагу під час підсумкової наради з охорони праці звернули на виявлені керівниками та інспекторами СОП зауваження, спрямовані на усунення виявлених невідповідностей вимогам охорони праці у підрозділах ХАЕС. Адже чітке виконання вимог охорони праці – запорука безпеки виробничих процесів та збереження життя й здоров’я працівників.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews