Мурал Героям Небесної Сотні в Рівному заграв новими фарбами (ФОТО)

21.02.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
День Героїв Небесної сотні – день, що є символом героїзму українського народу в боротьбі за свободу та незалежність. Десять років тому, високою ціною людських життів Україні вдалося відстояти демократичний вектор європейського розвитку держави.
 
Нині пам'ять про Героїв Небесної Сотні є символом суспільного об'єднання та прагнення до справедливості та демократії. Серед полеглих на Майдані Героїв було троє патріотів з Рівного: Олександр Храпаченко, Валерій Опанасюк та Георгій Арутюнян.
 
 
Окрема подяка рівненському художнику Андрію Шостаку, який погодився повернути інстальцію до презентабельного вигляду.
 
Герої Небесної Сотні були різні за віком, мали різні життєві долі, але їх в той час об’єднало одне – прагнення змін в країні та кращого майбутнього для прийдешніх поколінь у вільній і незалежній Україні.
 
В пам’яті українців Герої житимуть вічно. Через 10 років, Небесне військо поповнюється все новими Героями, які тримають над нами небо. А серед них найперші – 107 янголів, Героїв Небесної сотні.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews