У Рівному відбудеться виставка одного з кращих акварелістів світу Олександра Бобришева

01.03.2024 21:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


У Рівне прийшла не просто весна, а весна акварельна! Неймовірну експозицію робіт придставить один з кращих акварелістів світу художник Олександр Бобришев.

 
null
 
 
 
 
 
Презентація виставки "Акварель Олександра Бобришева" відбудеться в понеділок, 4 березня, о 16:00 у виставковій залі РООНСХУ (вул. 16 Липня, 2а, м. Рівне).
 
 
null

Олександр Бобришев - художник, член НСХУ. Саме акварелі митець присвятив 45 років життя, написавши сотні сюжетів, зумів створити власні техніки й прийоми роботи та свій унікальний впізнаваний художній стиль. 

null
Фото:  Олександр Бобришев
 

У 2016 році митець отримав визнання у світовій спільноті акварелістів, увійшовши у ТОП-20 за результатами 1-го Міжнародного бієнале акварелістів у Гонконзі. У цьому ж році Александр Бобришев став членом міжнародного товариства акварелістів International Watercolour Society (IWS), отримавши сертифікат представника IWS в Україні, до якої входять митці більш ніж з 80 країн світу.

null

Рівненський аквареліст також увійшов у ТОП-30 найкращих акварелістів світу в Таїланді (2016), ТОП-20 у Туреччині (2017) та ТОП-10 у Італії (2017). 

Картини Олександра Бобришева знаходиться у приватних зібраннях та галереях і музеях світу.

null

 Фото: Олександр Бобришев


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews