Рівненським радіозаводом досі ніхто не зацікавився: коли наступний аукціон

07.03.2024 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Фонд державного майна України оголошує аукціон з приватизації Рівненського радіотехнічного заводу. Онлайн-торги заплановані на 11 березня. На аукціоні відбудеться продаж Державного пакету акцій розміром 50 відсотків +1 акція статутного капіталу Публічного акціонерного товариства «Рівненський радіотехнічний завод».

Аукціон пройде в електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» зі стартовою ціною – 121,55 млн гривень, термін подання пропозицій для участі у торгах до 10 березня. 

Майно розташоване за адресою: Рівненська область, місто Рівне, вул. Данила Галицького, 25.

Основним видом економічної діяльності за КВЕД є виробництво обладнання зв’язку.

Як повідомляють у Фонді, ПАТ «Рівненський радіотехнічний завод» є чудовим brownfield-проєктом, оскільки розташоване у місті Рівне, усього за 4 кілометри від траси міжнародного значення М 06 «Київ-Чоп». Серед переваг об’єкта –  велика загальна площа приміщень та земельної ділянки. Додатковими перевагами актива є підключення до комунікацій та відсутність будь-яких цільових обмежень. Тому новий власник може розглядати цей об’єкт як вдалу площадку для релокації, вже готового виробництва  

На балансі ПАТ перебувають 7 об'єктів нерухомого майна, у складі будівель та споруд, загальною площею – 68 795 м². 

Об’єкти нерухомості, що перебувають у власності ПАТ, розташовані на земельній ділянці загальною площею 11,3 га та мають комунальну форму власності. Цільовим призначенням земельною ділянки є розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, що перебуває в комунальній власності. На земельній ділянці розміщено розплідник собак, який на виконання рішення Рівненського міського суду Рівненської області має бути знесено. 

На території підприємства перебуває сховище, загальною площею 2 555,5 м², що не підлягає приватизації. 

У підприємства є заборгованості, зокрема прострочена кредиторська заборгованість підприємства становить 18 501,3 тис. гривень.

Більш детально з наявними документами та інформацією по об’єкту приватизації, а саме: установчими, дозвільними, організаційними, операційними, претензійно-позовними, правовстановлюючими документами, документами з питань праці, фінансової звітності, договорами, можна ознайомитись у віртуальній кімнаті даних об’єкта за посиланням

Детальніше про Публічне акціонерне товариство «Рівненського радіотехнічного заводу» за посиланням.

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews