Тепер постраждалим від насильства можуть допомогти й в Острозі

13.03.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Ще в одній громаді Рівненщини запрацювала служба допомоги постраждалим від домашнього насильства. Відтепер така установа з’явилась в Острозі та стала 31-ою в області.

«Тут можна отримати психологічну, первинну правову допомогу, а також соціальні послуги для постраждалих від насильства. За потреби, центр забезпечує короткострокове або цілодобове перебування постраждалої особи у безпечному місці - кризовій кімнаті», - розповіла заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Денний центр в Острозі створили коштом державної субвенції – понад 3 млн грн. Також 10% співфінансувала міська рада, розповіла директорка Департаменту соціальної політики ОДА Роза Слободенюк. За ці кошти капітально відремонтували приміщення, придбали меблі та оргтехніку. 

До слова, минулоріч до Острозького міського центру соцслужб надійшло 269 звернень та повідомлень про домашнє насильство. А протягом перших двох місяців цього року вже зафіксовано 45 повідомлень.

Якщо ви потребуєте допомоги, звертайтеся за адресою: м.Острог, вул. Старостинська, 1.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews