Чудовий край із будинками з солодощів у новому випуску Sweetopia Royale від Relax Gaming

20.03.2024 22:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Любителям кондитерських виробів варто спробувати нову гру від студії Relax. Крім того, що тут усі об'єкти складаються з різних солодощів, Sweetopia Royale створює кластери від 4 іконок на сітці 7х7. Тим часом, в описі слота відзначена висока волатильність і середня віддача 96.10%.

Незважаючи на це, вклавши від 10 центів до 100 монет, гравець зможе отримати в районі х5 000. При цьому, замість каскадів, комбінації запускають повторні обертання, але про все по порядку. А для безкоштовного тестування слота можна отримати Vip Casino бездепозитний бонус, який доступний для активації після реєстрації.

Необхідна кількість символів для отримання призу

Щоб базові обертання принесли користь, потрібно збирати від 4 до 49 символів однакової гідності. Водночас "Солодка утопія" пропонує всього 9 основних значень. Це:

  • Маленькі желейні цукерки, х0.1 - х1 000;
  • Блакитний торт, х0.2 - х2 000;
  • Тістечко ківі, х0.3 - х2 500;
  • "Апельсинова радість", х0.4 - х3 000;
  • Фіолетовий рулет, х0.5 - х3 500;
  • Рожевий королівський торт, х1 - х5 000.

"Шапка шеф-кухаря" є скатером і переводить гравця на раунд безкоштовних спінів. Також, є бонус "Гармати", льодяник у вигляді Рога і Таємничий знак питання. Усі ці значення можуть наблизити учасників до вигідної перемоги, зокрема й на екрані смартфона.

Коротке пояснення до бонусних функцій і символів

null
Фото з мережі Інтернет

При кожному зборі виграшної послідовності, слот переходить у режим звичайних респінів. Але, якщо під час гри з'явиться Гармата, на сітку випаде до 8 додаткових значень. А "Знак питання" може розширюватися до 4х4, відкриваючи одне з платних значень внизу.

Окремим варіантом, можуть з'явитися Золоті монети. Вони приносять різні миттєві виплати. Як правило, це х1 - х1 000.

І, нарешті, отримавши 3 - 7 символів Шапки кондитера, гравець запустить 5 - 9 фріспінів. Звісно, всі функції, перераховані раніше, також братимуть участь у цьому раунді. А щоразу, отримуючи додаткові Розкиди, користувач зможе збільшити кількість обертань. Водночас щоб не чекати стандартного запуску обертань, їх можна купити за х50 або х60.

Тематика солодощів з'являється в гемблінгу не вперше. Зокрема, "Утопія" пропонує функціонал, не схожий на інші ігри. З цієї причини, новачкам можна не боятися тестувати Sweetopia Royale, як у демо-версії, так і на дрібні ставки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews