Новий погляд на Стародавній Єгипет у Gears of Horus від Pragmatic Play

21.03.2024 10:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Єгипетські піраміди та стародавні божества є поширеними атрибутами у багатьох сучасних онлайн-іграх. Тому, не дивно, що більшість виробників слотів використовують їх. А, ще більше задоволення можна отримати, якщо такі автомати включають елементи стімпанкового майбутнього.

Цього разу, гравців змусила приємно здивуватися новинка від Pragmatic Play. Це Gears of Horus на єгипетську тематику з 6х6, кластерними виплатами та максимальною винагородою х10 000. А, щоб познайомитись з грою ближче, можна завітати до VIP онлайн казино, де пропонується безкоштовний доступ без реєстрації.

Технічні особливості гри та базові виплати

“Шестерні Гора” пропонують гарний розбіг ставок, від 0.20 до 240 монет, що дозволяє проводити сесії з будь-яким бюджетом. Щобільше, за високої волатильності, тут відзначено відразу кілька рівнів RTP з максимальним значенням 95.09%. А, здобути приз можливо у разі збору 5 - 15 символів:

  • Смарагд, х0.1 - х5;
  • Фіолетовий, зелений та червоний камені, х0.15 - х15;
  • Гор та Око Гора, х0.4 - х35;
  • Анкх і Птах, х0.75 - х100;
  • Дикий символ має х1 - х100, а Золотий скарабей є Скаттером.

Кожен наступний виграш активує механіку зникнення кластерів. Тобто, виграшні іконки зникають з сітки, а інші - потрапляють до пустих клітин. Все це можна перевірити з використанням смартфона та демо-режиму.

null
Фото з мережі Інтернет

Випадкові Дикі кластери, фріспіни та бонусна покупка

Щоб не заблукати у Стародавньому Єгипті, варто визначитися з додатковими функціями, які пропонує Gears of Horus. І, в першу чергу, варто звернути увагу на появу випадкових вайлдів. Ці кластери розпочинають розширення сітки, яке може сягати 8х8. Для цього потрібно зробити від одного до чотирьох виграшних обертів. А, кожен блок буде включати від 2 до 16 Диких зображень.

Далі, є непогані шанси запустити безкоштовні обертання, якщо здобути 3-5 Золотих скарабеїв. Натомість гравцю дістається 8, 12 або 20 фріспінів з початковим коефіцієнтом х1. Кожний вдалий раунд приноситиме додатковий х1.

Окремо, під час обертів можна отримати випадковий множник х1 - х5. Він додається на кожне четверте вдале обертання у фріспінах. Під кінець раунду, множник скидається і сітка стає, як у базовій грі. Бонусні спіни можливо продовжити у разі повторної появи скаттерів. Також, доступ до фріспінів продається за х100 від ставки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews