Термін подачі заяв на отримання держдопомоги для ВПО продовжили, - інформує БФ «Рокада»

25.03.2024 14:59   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Кабмін ухвалив зміни до постанови №332 «Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам»: що потрібно знати? 
 
Відповідно до змін, термін подачі заяв на отримання державної допомоги продовжили до 30 квітня.
Це означає, що якщо ви подали заяву на продовження у квітні, ви зможете отримувати виплати з березня. Не проґавте цю можливість!
 
За особисто поданою заявою ви можете отримати допомогу ще на 6 місяців, якщо ваш середньомісячний дохід на одного отримувача в сім’ї не більше 9 444 гривень, та ви належите до таких категорій осіб, які зазначені на нашій інфографіці.
 
null
 
Також відбулося уточнення щодо зміни віку дітей із 14 до 18 років у раніше визначених категоріях. А особи, які доглядають за дитиною до 3 років, відтепер мають право на подання заяви на наступний період.
 
Крім того, цією Постановою запровадили виплату тимчасової допомоги на дітей щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування і які тимчасово влаштовані в сім’ю родичів.
 
Детальніше про зміни читайте за посиланням: https://rokada.org.ua/vazhlyvi-zminy-shchodo-vyplat-pro.../

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews