У Рівному відбувся благодійний концерт «Словоспів. Шлях до перемоги» (відео)

08.04.2024 23:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному відбувся благодійний концерт «Словоспів. Шлях до перемоги». Організатори – Асоціація діячів авторської пісні та співаної поезії Рівненського відділення Національної всеукраїнської музичної спілки.

Захід відбувся в органному залі Рівненської обласної філармонії. У концерті взяли участь відомі місцеві виконавці та поети, на чиї слова, власне, й звучали пісні – Оксана Заєць, Валентина Слуквіна, Лідія Гольонко, Наталі Павелко, Богдана Трофімчук, Світлана Сащук, Олександр Кривохиж, Юрій Матвійчук та інші. Голова Рівненського відділення Національної всеукраїнської музичної спілки Андрій Пастушенко привітав усіх учасників та вручив подяки.

Всі охочі мали можливість придбати книги рівненських письменників та поспілкуватися наживо. Концерт також мав благодійну мету – усі кошти від продажу квитків передали для потреб ЗСУ. Голова Рівненської «Просвіти» Катерина Сичик наголошує, що в час війни потрібно бути або в ЗСУ, або працювати для ЗСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews